Bestuur en commissie

Bestuur: Commissie: Redactie en ledenadministratie:
Voorzitter: Roy van den Berg Ledenadministratie:
Klaasje Veerman Jan Gerrits Wim van Zoelen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Alexander Klein Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Hans Klomp  
Penningmeester: Wim Klomp Redactie clubblad:
Erik Schuurman Henk Kragt Bennie Hekman
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Karin Spin Erik Schuurman
  Sandra Stolte  
Secretaris: Remco Stolte Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Eddy Schuurman Harmjan Vos  
  René van der Zande Redactie website:
Toersecretariaat:   Liedia van den Berg
Liedia van den Berg   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    


Geacht clublid, 

Je privacy is belangrijk voor MC Nieuwleusen. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus.

We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen.

We hebben het privacy beleid bijgewerkt, omdat we transparant willen zijn, en hebben de nieuwste maatregelen die zijn vastgelegd in de AVG hierin verwerkt.


Als je meer wilt weten lees dan ons Privacy beleid hier.


Bestuur MC Nieuwleusen

© 2021 MC Nieuwleusen